Echipa noastra

ALINA MIRELA CRAIU

Numele meu este Alina Mirela Craiu. Sunt psiholog clinician și psihopedagog, logoped. Am început sa lucrez în acest domeniu în urma cu 15 ani. Munca cu copiii si cu familiile lor a devenit o pasiune pentru mine. În acești ani am avut ca supervizori oameni foarte valorosi și am contribuit la procesul de recuperare a peste 200 de copii.

Pe lângă Facultatea de Psihologie si Stiintele educației am absolvit Master in Psihodiagnoza complexă a personalității, ambele la Universitatea Ovidius Constanta. Am parcurs numeroase cursuri de formare în analiza comportamentală, logopedie, terapie de integrare senzorială. Dar am investit timp și energie în dezvoltarea mea ca om, participând la programe de coaching, tabere și programe de dezvoltare personala.

Timp de 5 ani am lucrat alături de Paul Cojocaru în proiectul Terapia 3C unde am călătorit prin țara și am susținut numeroase workshop-uri pentru sute de părinți și specialiști. Am avut ocazia astfel să cunosc părinți și copii din toată țara și să înțeleg care sunt nevoile lor.

Am creat și implementat proiecte pe tema incluziunii școlare a copiilor cu CES unde peste 300 de cadre didactice au învățat cum să se raporteze și cum sa ii ajute pe copii în clasa.

Susțin cursuri pentru părinți și specialiști și în acești ani cel puțin 500 de persoane au participat.

Cel mai nou proiect al meu vizează educația sexuală a copiilor și adolescenților cu autism. Un proiect în care cred foarte mult și de care este mare nevoie. Copiii se dezvolta și ajung în etape cu nevoi diferite. Dorința mea este sa ne pregătim pregătim toți, specialiști și părinți  astfel încât sa el oferim adolescenților cu autism îndrumarea de care au nevoie.

În ultimul an mi-am îndreptat energia spre Clubul Fluturilor, un club al încurajării și al transformării. Am creat o echipă puternică, formată din oameni foarte implicați și pasionați de a-i susține și încuraja pe copii și pe părinți. Aici punem accent pe munca în echipa (terapeut, copil, părinte, cadru didactic).

Te invit în Clubul Fluturilor să ne cunoaștem și împreună să călătorim pe acest drum al dezvoltării și transformării.

 

Cu drag,Alina