Echipa noastra

Neagu diana

Sunt Diana si sunt o fire energică și dedicată educării copiilor. Pasiunea pe care o am față de lucrul cu copiii se revarsă și asupra abordării mele cu ei. Am simțit dintotdeauna o adevărată plăcere să interacționez cu cei mici și să îi sprijin, în așa fel încât ei să își dezvolte abilitățile.

În procesul pedagogic, canalizez energia și dedicarea pentru a-i ajuta pe copii  să înțeleagă și sa treacă peste provocările cu care se confruntă in viața de zi cu zi. Fie că aceștia vin cu dificultăți de învățare, probleme comportamentale sau tulburări de dezvoltare, găsesc întotdeauna soluții eficiente și creative pentru a depăși aceste provocări.

Abordarea empatica,  pragmatică și creativă mă ajută să stabilesc o legătură puternică cu copiii. Ședința de terapie devine un mediu sigur, prietenos, în care ei să se simtă confortabil să exploreze lumea, să învețe și să devină curioși, astfel încât să își dezvolte potențialul și să se descopere pe ei înșiși.

Ca psihopedagog, sunt conștientă de nevoia unei colaborări strânse cu părinții, colegii și specialiștii din domeniu pentru a crea un plan de intervenție dedicat fiecărui copil. Astfel, văzând evoluția lor, caut mereu soluții noi, optime, personalizate, care să satisfacă nevoile specifice ale fiecărui copil și să îi ii ajute să progreseze, să se dezvolte armonios.

Cu drag,Diana