Echipa noastra

Breazu Alexandra

Eu sunt Alexandra Breazu, absolventa a facultății de “Psihologie și Științele Educatiei” Ovidius, specializarea Psihopedagogie Specială.

Sunt o persoană sociabilă, ambițioasă, cu spirit de echipă și bune competențe de organizare. Pentru mine totul a început din pasiune și am încercat să aduc zâmbete în viața tuturor din jurul meu. Orice tehnică de a gândi pozitiv, de a privi viața dintr-o perspectivă optimistă, de a promova emoțiile pozitive și starea de bine le desenez cu drag în sufletul fiecărui copil ce-mi trece pragul.

Sala în care îmi desfășor activitatea alături de cei mici se numește ”  “, jocul reprezentând un element fundamental în viața copiilor, el fiind componenta de bază în asimilarea informațiilor.

Aceasta este decorată în culori plăcute și am la îndemână jucării care contribuie la dezvoltarea copilului axându-mă pe cele trei caracteristici: responsabilizare, autonomie și cooperare.

Imi place să ofer o energie pozitivă copiilor, să le dezvolt dorinţa de a descoperi, de a asimila noi informații, de a socializa și toate prin joacă.

Te aștept în camera să ne jucăm și să ne descoperim.

Cu drag,Alexandra