Echipa noastra

Mingalagiu raluca

Empatia și blândețea sunt calitățile pe care le pun in orice activitate pe care o fac, și mai ales, aici, la Clubul Fluturilor. Aleg mereu să am răbdare, să observ copilul cu care lucrez și să îi ofer spațiu să fie el însuși, ducând activitatea noastră la final într-un ritm comun.

Liniștea interioară o consider importantă atât pentru mine, cât și pentru copiii cu care lucrez. Astfel, ajungem să ne cunoaștem, reciproc, dar și pe noi înșine, să lăsăm ce nu ne mai este de folos în urmă și să dăm frâu liber creativității, spontaneității și bucuriei de a face progrese.

Îmi place să cânt, la chitară dar și cu vocea, să desenez, să pictez, și să zambesc. Iubesc animalele, sunt pasionată de astrologie, spiritualitate și de culturi de mult uitate.

Camera mea se numește Camera Fermecată pentru că aici ne lăsăm fermecați și ademeniți de magia vindecătoare, dar și creatoare, a jocurilor și activităților noastre preferate, a zâmbetelor, a progreselor, înconjurați și ajutați de zâne magice, fluturi colorați și strălucitori, și propria noastră energie iubitoare.

Energia pe care o aduc în Clubul Fluturilor este una feminină, de creaţie, de liniște pătrunzătoare îmbinată cu entuziasm inocent, pe o fundație de înțelepciune datorită experiențelor trecutului și a cunoștințelor acumulate.

Te aștept în Camera Fermecată să descoperi și tu cât de ușor este să te lași purtat și transformat de energia din ea!

Cu drag,Raluca