Echipa noastra

Farazica diana

Numele meu este Farazică Diana-Teodora și pot spune că toate eforturile pe care le-am depus până în acest moment au fost pentru a putea deveni persoana care sunt astăzi.

Școlile și formările urmate mi-au oferit informațiile necesare pentru a putea învăța și înțelege complexitatea minții umane și modurile prin care poți lucra cu aceasta. Printre școlile absolvite se numără Universitatea Andrei Șaguna (Psihologie și Master in Psihologie ClINICĂ), Universitatea Ovidius(NIvelul I In Psihopedagogie   și Formarea in psihologie sistemică de cuplu și familie.

În ceea ce mă privește personal, dacă ar fii să mă  descriu aș spune că sunt o persoană plină de energie, dornică să lucrez mereu cu copiii pe care îi întâmpin.

Camera în care îmi desfășor activitatea se numește ,,Echilibru” și este un loc plin de căldură și compasiune. Aici copiii se pot simți în siguranță și știu că vor fi înțeleși. Acesta este un spațiu al explorării, unde copiii pot să învețe și să se dezvolte pentru a putea deveni indivizi siguri pe ei și  independenți.

Energia din camera “Echilibrului” va permite emoțiilor să se exprime, să se elibereze și prin joc vom găsi împreună soluții pentru gestionarea lor. Chiar și în cele mai agitate și încărcate zile și tu ca părinte și copilul tău  vă veți găsi echilibrul.

Va aștept cu drag în Clubul Fluturilor să ne cunoaștem și sa ne jucăm!

Cu drag,Diana