Echipa noastra

Bunduc anda

Eu sunt Anda Bunduc. Am devenit psiholog și psihoterapeut printr-un proces lung de formare prin educație universitară, post-universitară și propriul parcurs terapeutic. Îmi continui dezvoltarea personală și pregătirea profesională prin cursuri de specializare și seminarii.

În afara rolului profesional, în viața personală mă bucur să fiu fiică, soră, soție, mamă, prietenă etc.  Și sunt într-o continuă căutare și evoluție din toate aceste roluri. De ce? Pentru că viața înseamnă a trăi în schimbare și transformare.

Cred că transformarea este una dintre certitudinile pe care le putem avea ca oameni. Și transformarea este în puterea fiecăruia dintre noi.

Și noi oamenii, mici și mari, suntem asemenea naturii care, în procesul ei de transformare, își schimbă culorile de la anotimp la anotimp. Ne schimbăm organismul, gândurile, emoțiile, stările, comportamentele etc., le transformăm și, astfel, suntem într-un proces continuu de devenire. Uneori se poate vedea și din exterior cum ne maturizăm, cum creștem și ne dezvoltăm. Alteori poate părea că nimic nu se schimbă, deși în interiorul nostru transformarea are loc.

Consider că relațiile umane sunt cel mai puternic catalizator al schimbării și al transformării, iar relația terapeutică este una dintre cele mai profunde relații umane.

Și atunci când în relația terapeutică se manifestă și autenticitate, respectul pentru sine și pentru ceilalți, acceptare, răbdare, înțelegere, curiozitate, blândețe, alături de pregătirea profesională și competențele terapeutului, viața se împlinește și se poate trăi frumos prin schimbare și transformare.

Te invit în camera “Culorilor” să ne bucurăm împreună de magia din ea și să îți întinzi aripile să zbori!

Cu drag,Anda