Echipa noastra

Gheorghe Valentina

Numele meu este Valentina Gheorghe și sunt absolventă a Universității Ovidius, Facultatea de Științe Economice specializarea Management, specialist în antreprenoriat.

 La frageda vârstă de 22 de ani pot spune despre mine că sunt o persoană ambițioasă și motivată. Mă bucur de provocări și îmi stabilesc in mod constant obiective. Nu mă simt confortabil atunci când nu evoluez și sunt mereu în căutarea unei oportunități de a face mai mult și mai bine și de a obține măreția.

Sunt o persoana deschisă, îmi place să cunosc oameni noi, să învăț despre viețile lor și despre mediul lor.  Mereu găsesc puncte comune cu străinii și îmi place să fac oamenii să se simtă bine în prezența mea.

Sunt pasionată de munca mea, îmi place ceea ce fac. Clubul Fluturilor a devenit parte din familie, mă bucur ca fac parte din aceasta echipă. Pășind în Clubul Fluturilor am înțeles ca noi  putem modela și schimba in bine viețile celorlalți oameni, noi oamenii avem puteri fantastice.  Bunătatea și devotamentul colegilor mei mă fac să am o  sursă constantă de motivație, care mă determină să fac tot ce pot și să o fac bine.

Te invit în Clubul Fluturilor să cunoști echipă magică din care fac parte!

 

Cu drag,Valentina