Echipa noastra

Teodora Stere

Numele meu este Teodora Stere și de când mă știu mi-a plăcut să mă joc, de aici vine și numele camerei în care intră copiii, „De-a joaca”. Am fost copil unic la părinți si de-a lungul copilăriei mele am căutat compania altor copii pentru a mă juca.

Ca și formare am terminat Faculatea de Psihologie și Asistență Socială. Mi-a plăcut să mă pot expima și in alte limbi în afara de limba română motiv pentru care am susținut testul Cambridge Advanced English și am participat la cursurile Universității de Litere, specializarea Engleză-Italiană.

Din dorința de a afla mai multe despre psihicul uman am absolvit cursurile de Consiliere și Dezvoltare personală susținute de Alice Pruteanu, cursurile ABA susținute de Tudor Mitasov. O alta întâlnire memorabilă a fost participarea la conferința sustinuta de Gabor Mate.

Copiii au fost mereu prezenți în viața mea, sunt mama a trei copii și la centru forța creatoare a acestora mă face să cred că putem construi noi lucruri împreună. Este un proces ce necesită ghidaj și putere pentru a vedea in profunzimile situațiilor de care suntem inconjurati în viața de zi cu zi. Copiii reprezintă forța schimbării iar eu sunt onorată să mă aflu alături de ei în parcursul devenirii lor.

Te aștept aici în Clubul Fluturilor să ne dezvoltăm prin joacă!

Cu drag,teodora