Implică-te!

0 +
Copii fericiti

Susținerea și implicarea ta pot face diferența în viața familiilor copiilor cu autism. Alege să fii schimbarea și susține activitățile terapeutice pe care le desfășurăm în cadrul Clubului Fluturilor pentru copiii cu autism.

Poți direcționa 20% din impozitul pe profit dacă ești companie, 3,5% din impozitul pe venit dacă ești angajat sau poți dona orice sumă pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor cu autism și familiilor acestora.

Atunci când aștepți un copil totul capătă alt sens. Venirea pe lume a copilului este cea mai mare bucurie pe care un părinte o poate trăi.  Dragostea părintelui față de copil este nesfârșită și un adevărat generator de energie și motivație.

Dar uneori așteptările nu se potrivesc cu realitatea. Diagnosticul primit de copil schimbă radical viața familiei din care face parte. 

Părinții încep programul terapeutic și zi de zi depun eforturi pentru a-l ajuta pe copilul lor să ajungă independent, să ajungă integrat în școală, în societate.

Este o muncă ce nu are întrerupere, este un stil de viață total diferit de ceea ce și-au imaginat atunci când copilul a venit pe lume.

Asociația Clubul Fluturilor

Îți mulțumim pentru că vrei să faci o diferență!

Completează formularul  și un membru al echipei noastre îți va facilita procesul.